Hem » Nattklubbar » Venus Club

Venus Club

Den heta klubben med det sensuella namnet Venus Club ligger i den gamla delen av staden och tillhör en av de mer populära klubbarna. Den upptar en gammal brandstation, och så hett som det kan bli här kan det verkligen behövas extra bra vattenledningar i byggnaden. Det betyder att klubben motsvarar de flesta förväntningar en riktigt festsugen person kan ha på ett ställe.

Venus lokaler är fördelade över två våningar och på den scen som finns dyker från och till riktiga go-godansare upp. Då flockas gästerna vid scenen och klubben tar riktig fart. Det är erotiskt, det är hett, men väl inom ramarna för de flesta gäster. Servicen i barerna är snabb och effektiv med trevliga bartenders.

Till Venus Club lockas mängder med folk från olika håll och samhällsklasser vilket ger en sann internationell och tuff atmosfär. Mängder av dem är stammisar. Flera gånger i veckan anordnas temakvällar med olika musikstilar och happenings. Musiken är mestadels mainstream pop och disco, vilket passar perfekt för klubbens dansande klientel.

I lokalerna hölls en gång i tiden ett sovjetiskt disco för medlemmar. Venus Club håller öppet varje dag förutom söndagar och har öppettiderna tio till fyra. På helgen förlängs partyt med en timme.

Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstverna i rutan.