Hem » Nattklubbar » Moskva

Moskva

Namnet associerar till det gamla välde som en gång i tiden styrde över Tallinn och dess medborgare. Men inget kunde vara mer fel. Klubben är nydanande, cool och trendig och ett riktigt hett ställe i Tallinn. Den, för att vara en klubb, osedvanligt ljusa inredningen ger en härlig känsla och atmosfär av rymd, och blommorna klättrar omkring i lokalerna.

I Moskva ligger fokus på musik, riktigt bra dansmusik. Det går hett till på dansgolven när de kända DJ:s som står i båsen rockar loss. Musikstilarna varierar något men rör sig vanligen inom R n´B, house och hip hop. Men det går att göra annat än att dansa hela natten också. Barerna erbjuder en klart mer sofistikerad kväll, och det finns en exklusiv restaurang med gott renommé i lokalerna.

Klientelet är mestadels den estländska eliten som kommer hit för att få extremt god service och slappna av. Det avspeglas både i kvaliteten och i servicen. Under veckorna stänger stället vid tolv på natten, men på helgerna har klubben öppet fram till klockan fyra.

Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.