Hem » Mat & Dryck » Restaurangtips

Restaurangtips

I Tallinn kan du hitta det mesta. Är du sugen på något speciellt när du ska ut och äta så är chansen stor att du hittar det du vill ha. Här finns, precis som i de flesta europeiska storstäderna, en mängd av olika alternativ med olika inspiration och matkultur.

Är du ute efter något afrikanskt så rekommenderas African Kitchen som ligger i gamla stan. På African Kitchen finns ett flertal olika alternativ att välja mellan och inredningen känns genuint afrikansk. Priserna är bra och maten är god.

Är du sugen på stora biffar eller grillat kött generellt så är Argentiina stället man ska ta sig till. Inspirationen kommer från Sydamerika och rätterna tillagas över en öppen grill mitt i restaurangen med översikt från gästerna.

Vill du ha en äkta estnisk upplevelse så ska man besöka Eesti Maja eller Tallinn Estonian House som det också är känt som. Här ligger fokuset helt på estnisk kokkonst. Eesti Maja är nästan det enda stället i staden som inte kompromissar det estniska.

Är du sugen på indiskt så rekommenderas Tanduur. Det är stadens mest kända och populära indiska restaurang och här är stämningen härlig och maten riktigt vällagad. Här kan man få en känsla av att man faktiskt befinner sig i Indien.

Gillar du kinesisk mat så ska du ta dig till China White. Maten är god och priserna väldigt vänliga. På lunchen är det buffé där du kan äta så mycket du orkar för en billig peng. Här är det ofta mycket folk och det är framförallt många unga personer som drar sig hit.

Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.