Hem » Flyg till Tallinn

Flyg Tallinn

Estland är en av våra Östersjögrannar och ligger inte längre bort än en kort flygtur eller en dagstur med färja från Stockholm. Sedan Estland blev fritt från sovjetunionen 1991 har kommunikationerna till landet blivit avsevärt mycket bättre. Den nya tillgängligheten och sitt unika utbud på historiska sevärdheter har gjort att turister från hela världen har lockats till landet.

Tallin är en kuststad och ligger centrerat längs den norra kusten ut mot Finska viken. Stadens placering längs kusten gör att den även är lättillgänglig för de som föredrar att åka färja istället för att flyga. Näst intill varje dag avgår det färjor från Sverige med destination Tallinn, antingen som dagsturer eller för längre vistelser.

Bolag som flyger till Tallinn från Sverige är bland andra SAS, Air Baltic och Estonian Air. En tur och retur biljett ligger runt 1 500 kr men titt som tätt kan man hitta resor på kampanj för nära halva priset. Att flyga mellan Stockholm och Tallinn tar ca. 1 timme utan mellanlandningar vilket inte är längre än mellan Stockholm och Köpenhamn. Det går även direktflyg från Göteborg och Köpenhamn till den estländska huvudstaden.

Vill du boka flyg och hotell samtidigt så går det fint. Du kan antingen boka själv genom att besöka Billiga Flygbiljetter, Reser.se eller vända dig till en lokal resebyrå som hjälper dig med bokningen. Utbudet på weekendresor är stort året runt och känner du för en spontan resa i sista sekunden kan du välja att söka på sista minuten resor som kan vara ett riktigt kap om du har tur.