Hem » Nattklubbar » Seduction Discoteque

Seduction Discoteque

Det ganska nya men redan mycket välrenommerade Seduction Discoteque lockar till sig de mest inbitna festprissarna, både från staden och från utlandet. Klubben gick tidigare under namnet RIFF, men har nu förnyats ordentligt. Känslan är kitschig med ett romantiskt inslag. Visionen är drömvärlden och musiken består mestadels av electronica, modern dansmusik och synthpop.

Många av de DJ:s som spelar här har också återkommande uppdrag utomlands. De är klubbens ansikten utåt och många gäster kommer för särskilda DJ:s skull. Andra kommer enbart för att ha en mycket trevlig kväll. Det är det lätt att ha här. Här finns inga snobbiga typer eller hög prestige. Hit kommer alla för att ha kul. Det är avslappnat och trevligt.

Seduction Discoteque håller öppet på fredagar och lördagar och öppettiderna är så generösa som de bara får: fram till fem på morgonen. Det finns en systerklubb i Phuket med samma namn, för den som beger sig dit istället. Åldersgränsen är facila 18 år och dresskoden är smart casual.

Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.