Hem » Nattklubbar » Club Hollywood

Club Hollywood

En del menar att Club Hollywood är Tallinns hetaste nattklubb, vilket säger en del om klubbens kvalitet. Tallinn är och förblir en klubbtät stad, och befolkningen har sedan länge lärt sig att välja noga. Hollywood ligger centralt belägen i ena änden av Gamla stan och är belägen i en dekadent inredd gammal fotograf. Det finns mängder med udda detaljer att lägga märke till, för den som hinner.

Varje onsdag till lördag fylls lokalen till bredden med danslystna gäster som svänger loss sina mindre lurviga till musiken. Dansgolvet är en naturlig mittpunkt, både i lokalen och bland gästerna. Gästerna består mestadels av en högre medelklass, både från Tallinn och gäster från utlandet.

Kvällarna byggs upp utifrån ett tema beroende på musikstil och varierar mellan hiphop, latinska tongångar och housemusik. Retrokvällarna har blivit mäkta populära och drar inte enbart en yngre publik. DJ:s som spelar här har internationell status, och tas också gärna in från andra heta klubbstäder som London och New York. Atmosfären är mycket trevlig, trots det intensiva dansandet, det höga ljudet och det ibland minimala utrymmet. Dansen pågår fram till fyra på morgonen och gäster måste ha fyllt arton år för att komma in.

Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstverna i rutan.