Hem » Hotell Tallinn » Lyxiga Hotell

Lyxiga Hotell
Tallinn har blivit en populär stad att åka till för par som vill komma iväg på en romantisk helg. Det är svårt att inte komma i rätt stämning när man promenerar längs havet eller bland de medeltida byggnaderna i Gamla stan. Restauranger, caféer och hotell är alla passande till den efterlängtade helgen tillsammans med den du älskar mesta. I gamla stan kan man lätt drömma sig iväg till svunna tider och här hittar du boende i någon av Europas mest romantiska omgivning.

Flera lyxhotell hittar du antingen längs havet eller i Gamla stan. Hotell som ”The three sisters” är ett perfekt hotell för par som jagar det romantiska i de äldre delarna av Tallinn. Rummen är otroligt exklusiva och går i medeltida stil med stora himmelssängar och takbjälkar i taket. Självklart har hotellet rustat sina rum med alla moderniteter du kan önska. Hotell som har anammat sin placering nära vattnet är bland annat Swissotel Tallinn där alla rum som vetter ut mot havet har stora fönster för att alla ska kunna njuta av utsikten till fullo.

Ett dubbelrum på lyxhotell i Tallinn kostar 1 400 kr och uppåt under högsäsong. Frukost är alltid inkluderat i priset. Personalen är duktig på engelska så tveka inte att höra av dig innan du bokar, om det är något du undrar över. Bokar gör du enklast via hotellets hemsida eller med hjälp av en resebyrå. Resebyrån kan även hjälpa dig att boka transport, transfer från flygplats och boka arrangemang som du vill gå på mot en mindre serviceavgift.